International Romani Union

Јачината и силината на ИРУ се огледува и на паролата која е наш мотив за работа а тоа е Братство & Сестринство + Единство = Сила


Нашиот тимЗоран Димов (Р. Македонија)

Зоран Димов (Р. Македонија)

Рамуш Муарем (Р. Македонија)

Гратан Паксон (Велика Британија)

Veli Husein (Хрватска)

Stevo Kuzicov (Шведска)

Joseph Jones (Велика Британија)

Imer Kajtazi (Белгија)

Ангелица Маштакова (Италија)

Стиво Балог (Австрија)

Агуш Демровски (Швајцарија)

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Рамануш Никола (Бразил)

Јасмина Ахемтај (Словенија)

Robert Kwick Rydberg (Норвешка)

Мите Хашим (Босна и Херцеговина)

Гурали Мејдани (Албанија)

Gerard Linder (Полска)

Robert Botos (Чешка)

Атила Паткани (Унгарија)

Озган Пурчу (Турција)

Драгана Весич Грачанин (Србија)

Иван Хрицко (Чешка)

Никола Илиќ (Германија)

Роман Чојански (Чешка)

Rastislav Lučanský (Чешка)

Marya Sadouni-Smith (САД)

Томас Актон (САД)

Пиен О Реахтинг (В.Британија)

Geoge Bakov (Bugarija)

Антун Цонка (Србија)

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Даут Чуланџи (Косово)

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Gregor Lärlund (Шведска)

Cristinela Ionescu (Романија)

Суми Јусуке (Јапонија)

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Иван Весели (Чешка)

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Miranda Qordija (Албанија)

Olego Kozlowski (Белорусија)

Dominique Steinberger (Франција)

Martina Lehocka (Словачка)

Toma Nikolaeff (Бугарија)

Andrijano Dzeladin (Франција)

Yanko Yankov (Холандија)

Djina Avdi (Косово)

Orkida Driza (Албанија)

Carmen Marcu (Романија)

Rosita Grofson (Финска)

Scuka Milan (Словачка)

Mehmed Mujić (Б и Х)

Ajten Berlafa (Шведска)

Dragan Gracanin (Србија)

Candy Sheridan (Англија)

Lars Demetri (Шведска)

Dev Bhardwaj (Индија)

Sztojka Katalin (Унгарија)

Makai István (Унгарија)

Tore-Jarl Bielenberg (Норвешка)

Veerendra Rishi (Индија)

Nijazi Tajip (Австралија)